29 Ağustos 2013 Perşembe

25. 5 Eylül Susurluk Ayran Festivali 2013

gripin (405 x 600) hüsnü (405 x 600) 10 derece (405 x 600) Seslerle Anadolu

Şenlikler 30 Ağustos günü Salih Yılmaz konseriyle başlayacak. 31 Ağustos Ankara Devlet Opera ve Balesi “Seslerle Anadolu” müzikli oyun sahne alacak. 1 Eylül Melda Kuyucu Türk Sanat Müziği Konseri, 2 Eylül Hüsnü Şenlendirici, İsmail Tunçbilek ve Aytaç Doğan’ın oluşturduğu Taksim Trio Konseri, 3 Eylül Çin Akrobasi  Gösterisi ve Mustafa Malat Konseri, 4 Eylül 1oo Derece Konseri olacaktır. 5 Eylül final günü Gripin Konseriyle son bulacaktır.
çinsirki (405 x 600) melda (405 x 600) mustafamalat (405 x 600) salih yılmaz (405 x 600)

Ayrıca 31 Ağustos Balıkesir Belediye Başkanı İsmail OK, 1 Eylül Belediye Başkanımız Tahsin Bozoğlu ile “İşte Başkan, İşte Meydan!” konulu söyleşi, 4 Eylül Datça Kent Konseyi Başkanı Orhan Keskinsoy ile “GDO’lu Gıdalar” Konulu Söyleşi ve 5 Eylül CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın ile Söyleşiler yapılacaktır.
gökhan günaydın (405 x 600) ismail ok (405 x 600) işte başkan (405 x 600) gdo orhan (405 x 600)

Festival boyunca çocuklarımız için Sanat Atölyeleri, Mucitler Atölyeleri  ve Maske Atölyeleri açılacak ve akşamüstleri İzmir Gaziemir Belediyesi Halk Dansları Ekibi, Samsun İlkadım Belediyesi Halk Dansları Ekibi, Polonya Zespol Zency Halk Dansları Ekibi ve Gürcistan Zugdidi Halk Dansları Ekibi dans gösterileri ve 30 Ağustos – 6 Eylül tarihleri arasında Belediye Park 3 Nolu İşletmesinde Serdar Şensezgin müzik dinletisi olacaktır.
çocuk (405 x 600) folklor (405 x 600) serdar şensezgin (405 x 600) DAVETİYE 2014
- See more at: http://www.susurluk.bel.tr/2013-yili-5-eylul-ayran-kultur-ve-sanat-senlikleri-basliyor.html#sthash.3YSuDB6X.dpuf

10. Ayvalık Kültür ve Sanat Günleri 2013

Ayvalık Kültür ve Sanat Günleri, bu yıl 10. kez düzenlenecek. 1-9 Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek olan festivalde, bir çok ünlü sanatçı da konser verecek.

Festival kapsamında bu yıl, Melihat Gülses ve Zekai Tunca, Kubat, Onur Akın, Mehmet Gümüş, Grup Seksendört ve Sıla gibi ünlü sanatçılar sahne alacak.

FESTİVALİN ETKİNLİK PROGRAMI YAKINDA DUYURULACAKTIR. TAKİPTE OLUN!

Volkan Konak Konseri 3 Eylül'de Sındırgı'da!

Karadeniz müziği'nin önemli isimlerinden Kuzeyin Oğlu Volkan Konak, 3 Eylül'de Balıkesir Sındırgılı hayranlarıyla buluşacak. Sındırgı Yacğıbedir Halı,
Kültür ve Sanat günleri kapsamında düzenlenecek olan konser, halka açık ve ücretsizdir.

Volkan Konak Konseri
3 Eylül 2013 - 21:00
Yer: Atatürk Stadyumu
Konser Ücretsizdir.

26 Ağustos 2013 Pazartesi

6 Eylül Balıkesir'in Kurtuluşu Etkinlikleri 2013

Balıkesir'in 6 Eylül Kurtuluşu kutlamaları nedeniyle düzenlenen etkinlikleri sizler için yayınlıyoruz.. Etkinlikler geldikçe bu sayfadan tüm etkinliklere ulaşabilirsiniz. Takipte olun.

23 Ağustos 2013 Cuma

Balıkesirspor - Denizlispor Maçı / 1 Eylül 2013

PTT 1. Lig'in yeni takımı Balıkesirspor, ligin 3. haftasında kendi sahasında Denizlispor'u konuk ediyor.. Balıkesir Atatürk Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma, 1 Eylül 2013 Pazar günü saat 17:00'de başlayacak.

Balıkespor - Denizlispor Maçı
1 Eylül 2013 - 17:00
Yer: Atatürk Stadyumu - Balıkesir
Bilet Fiyatları açıklandığında duyuracağız.

12 Ağustos 2013 Pazartesi

Emre Kaya Konseri 21 Ağustos'ta Tropicana Club'ta!

Emre Kaya ve Cihat Uğurel 17 Ağustos Cumartesi günü Ayvalı Sarımsaklı Tropicana sahnesinde olacak!

Yaklaşık 14 senedir besteci ve söz yazarı kimliği ile müzik sektörünün en çok aranan isimlerinden biri olarak tanıdığımız Emre Kaya, Murat Dalkılıç, Bengü, Zeynep Dizdar, Niran Ünsal ve daha bir çok sanatçi ile çalışarak her sene müzik sektörüne uzun yıllar unutulmayacak şarkılar kazandırdı. 

Bestecilik kariyerinde çok önemli bir yere sahip oldu ve 2009 yılında "Yılın En İyi Bestecisi" ödülünü aldı. Sadece bestecilik kimliği tanınmaya Kaya, bir çok başarılı olmuş albümün müzik direktörlüğünü de yaptı. "Böyle Gitmez" isimli albüm çalışmasıyla geçtiğimiz senelerde yorumcu kimliği ile bu işin üstadı olduğunu kanıtladı. Yoğun ilgi üzerine sözü ve müziği yine kendisine ait olan "Toz" isimli şarkısını dijital platformlarda müzik sevenlerin beğenisine sundu. "Toz" isimli başarılı single'i uzun süre listelerin başında yer alan Emre Kaya, müzik çalışmalarına devam ediyor. 

Cihat Uğurel Feat. Emre Kaya Konseri

21 Ağustos 2013 22:00


  • Tropicana Club Balıkesir
  • Biletler Biletixde
  • Bilet Fiyatları : 
  • 39.50 TL

4 Ağustos 2013 Pazar

İçerdekiler Tiyatro Oyunu 16 Ağustos'ta Ayvalık'ta!

Ünlü Tiyatrocu Levent Kırca'nın Yönettiği "İçerdekiler" Tiyatro oyunu 16 Ağustos'ta Balıkesirli tiyatro severlerle buluşacak.

Oyunlaştıran ve Yöneten: Levent Kırca
Kaynak Kitaplar: Semih Çetin’in Bir İhanetin Öyküsü, Tuncay Özkan’ın Hapiste Yatacak Olanlara Öğütler, Güldal Mumcu’nun İçimden Geçen Zaman, Nilgül Doğan’ın Adını Siz Koyun, Gülşah Balbay’ın bir röportajından ve Ergenekon davasının tutuklu sanığı Yarbay Mustafa Dönmez’in bir röportajından esinlenilmiştir.
Müzik: Fazıl Say

Adı geçen oyun Kültür Bakanlığı’nca desteklenmektedir.

1.Hikâye: Gülşah Balbay Mustafa Balbay'ın eşidir. Balbay Ergenekon kapsamında tutuklanınca... Karısı ve çocukları açısından, bir de hapisteki Balbay açısından anlatılan bir hasret hikâyesi. "Bir Tek Hasretin İlacı Yok"  başlığı altında anlatılıyor.

2.Hikâye: Amiral Semih Çetin, "Balyoz" başlıklı tutukluluk öyküsünde hapiste olduğu için kızının düğününe katılamayacaktır. Bakanlıktan kızının nikahını Hasdal Cezaevi’nde yapılabilmesi için müsaade alır. Tutuklular tarafından cezaevi süslenir. Ve Amiral Semih Çetin kızının ve damadının düğününü cezaevinde gerçekleştirir. Düğün alayı evine dönerken sonunda amiral de hücresine döner.

3.Hikâye: Bu öykümüz de "Tuncay Özkan" ın kaleme aldığı "Hapiste Yatacak Olana Öğütler" kitabından oluşmaktadır. Tuncay pratik bilgiler aktarmaktadır seyircilere. Örneğin, çamaşırları çamaşır suyuyla elde yıkamaları halinde elleri zarar görmektedir. Önce ayaklarıyla yıkamayı keşfederler. Bunun adını da " Topukmatik" koyuyorlar. Ne var ki deterjan ve çamaşır suyu ayaklarını da yıpratmaktadır... Tuncay bir keşif yapar, çamaşırlar su bidonuna konulur. Ve ortada çalkalanarak yıkanır. Böylece hapishanede çamaşır makinesi icat edilmiştir. Çamaşırı yıkayan kişi bidonu sağa sola sallayarak hem spor yapmakta hem de kendisine zarar vermeden çamaşırlarını temizlemektedir.

4.Hikâye: Dördüncü hikâyemiz de" Gürdal Mumcu" nun anılarından oluşmaktadır. Eşi "Uğur Mumcu" ile birlikte bir gün evden çıkarken, önden giden Uğur Mumcu’ nun arabasının patlatılarak nasıl suikasta uğradığı anlatılmaktadır. "Gürdal Mumcu"  ve çocuklarının cenazeye kadar yaşadıkları, Gürdal Mumcu’ nun gözüyle anlatılmaktadır. 

İçerdekiler Tiyatro Oyunu

16 Ağustos 2013 21:00


  • Ayvalık AmfiteatrBalıkesir
  • Biletler Biletixde
  • Bilet Fiyatları : 
  • Numarasız Oturma - 22.50 TL

Grup Yorum Konseri 17 Ağustos'ta Balıkesir'de!

Grup Yorum Balıkesir'e geliyor..
17 Ağustos'ta Altınoluk Açıkhava Tiyatrosunda hayranlarıyla buluşacak. Siyasi görüşleri ve devrimci oluşlarını müzikleriyle topluma duyuran Grup Yorum, Balıkesirlilere güzel bir akşam yaşatacak.




Grup Yorum Konseri
17 Ağustos 2013 - 21:00
Yer:  Altınoluk Açıkhava Tiyatrosu / Balıkesir
İletişim : 0266 396 71 50

2 Ağustos 2013 Cuma

Kepsut 4. Kültür Sanat ve Süt Festivali 2013

Kepsut Belediye Başkanlığı Tarafından düzenlenen 4. Kültür Sanat ve Süt Festivali 26 Ağustos Pazartesi günü Kepsut Kapalı Pazar yerinde yapılacak.
Düzenlenen etkinlikler kapsamında ki konsere Baha, Eylül VURALGİL, Belgin GÖLCÜK ve Sevtuğ KASAPOĞLU muhteşem eserleriyle eşlik ediyor.