3 Aralık 2012 Pazartesi

Kampüste Ünlü Var : Oğuzhan Uğur 19 Aralıkta Balıkesir Üniversitesinde!

EBİTET son dönemin en popüler,en eğlenceli isimlerinden birini sizlerle buluşturuyor.Terbiyesizim,Panpa,Soğan Ekmek gibi klipleriyle herkesin gönlünü fetheden Oğuzhan UĞUR Balıkesir Üniversitesi öğrencileri ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirmeye geliyor..


Bir anda çıkan klipleriyle dikkatleri üzerine çeken Oğuzhan UĞUR, sosyal paylaşım sitelerinde bulunan videolarıyla dinleyenlerden tam not almayı başardı. Yayınlanan şarkıları ve şeberme videoları ile tıklanma rekorları kıran Oğuzhan UĞUR yout

ube video paylaşım sitesinde sık arananlar arasında yer almayı başardı. Oğuzhan Uğur’un ilk olarak paylaşım sitelerinde izlenme rekorları kıran şarkısı “Terbiyesizim” ile tanınmaya başladı. Oğuzhan UĞUR “Terbiyesizim” şarkısını Berna BİBER ile beraber seslendirmişti.
Oğuzhan Uğur’un “Terbiyesizim” parçasından sonra paylaşım sitelerine düşen şarkısı ise “Panpa” oldu. “Panpa” Şarkısını da Bora Öztoprak ile beraber seslendiren Oğuzhan Uğur bu şarkısıyla da birçok tıklanma rekoruna imza attı. Daha sonra “Şeberme” videoları internet ortamında yayınlanmaya başlayan Oğuzhan UĞUR kendisine sanal ortam da ciddi bir izleyici kitlesi oluşturdu.

-->
Oğuzhan UĞUR sadece internette yayınlanan videolarıyla ismi sıkça duyulan birisi olsa da aslında kendisinin senarist ve Yönetmen kimlikleri de var. Oğuzhan UĞUR “AĞIR ABİ” filminin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini yapmıştır. Türlü zorluklarla vücuda gelen “Ağır ABİ” filmi Oğuzhan UĞUR ve arkadaşlarıyla bir çok zorluğa rağmen vizyona taşınmıştı. Oğuzhan Uğurun aynı zamanda ilk filmi olan “Ağır Abi” izleyenlerden tam not alarak daha sonraki yapımlarına ciddi bir referans olmuştur.

Kampüste Ünlü Var : Oğuzhan Uğur
19 Aralık 2012
14:30
Net Konferans Salonu / Balıkesir Üniversitesi

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder