26 Kasım 2012 Pazartesi

BANDIRMA BELEDİYESİ KOMPOZİSYON YARIŞMASI

-->
Bandırma Belediyesi, kültür etkinlikleri kapsamında İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u ölümünün 76. Yılında düzenlenen kompozisyon yarışmasıyla anıyor.
26 Kasım 2012
Bandırma Belediyesi, kültür etkinlikleri kapsamında İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u ölümünün 76. Yılında düzenlenen kompozisyon yarışmasıyla anıyor. İstiklal Marş’ımızın şairi Mehmet Akif Ersoy’un gençlerimize daha yakından tanıtılmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmada kentimizdeki lise öğrencileri “İstiklal Marşı Şairi Mehmet Akif Ersoy” konulu bir kompozisyonlarıyla yarışmaya katılabilecek. Öğrenciler tarafından kaleme alınacak yazılarda Şair M. Akif Ersoy’un kişiliği, düşünceleri ve özellikleri işlenecek. Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler çalışmalarını en geç 14 Aralık 2012 Cuma günü mesai bitimine kadar teslim belgesi karşılığında Bandırma Belediyesi Basın-Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne teslim edecekler.
Dereceye giren öğrencilerin ödülleri 22 Aralık 2012 Cumartesi günü Barış Manço Kültür Merkezinde yapılacak olan Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programında verilecek.
Yarışmada birinciliği elde eden öğrencimize Dizüstü Bilgisayar, ikinciye mini dizüstü bilgisayar ve üçüncü olan öğrencimize de tablet bilgisayar hediye edilecek.

BANDIRMA BELEDİYESİ “İSTİKLAL MARŞI ŞAİRİ MEHMET AKİF ERSOY”KONULU LİSE ÖĞRENCİLERİ ARASI KOMPOZİSYON YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder